Majlis Citarasa SMK Keningau 2009

19 Oktober 2009

Perkasa Hotel Keningau


Majlis Satu Citarasa SMK Keningau.Majlis ini adalah salah satu acara tahunan SMK Keningau tpi kali ini sedap namanya didengar. Biasalah time2 begini suasana memang happy kerna dapat berkumpul dengan gang2 di time2 last sebelum cuti panjanggggg,apa lagi klu tengok gelagat anak2 rakan sekerja yang bawa family.


Di samping itu sedih pun ada kerna ada beberapa kwn sekerja yang berpindah tahun ini iaitu

Francisca John, Najib Zakaria & Ramin Kundamor.

“ Selamat Berpindah Kawan “


Menu kami d majlis ini sedap sungguh, klu yang kana antar di meja adams & the gang memang abis kami tibai, nasib di hotel klu di rumah memang taampit meja sebelah.


ALL PICTURE COPY FROM MR.APIN SINGGI album.


aku nikahkan dikau....dengan hadiah ini

Adams table n the gang

Kumpulan solehah

Setia menunggu staf di pintu masuk.

2 gang pingitan - Masita & Irine

Tak sabar tunggu makan..Aliza, Martina & Vasanthi

Donius & bodyguard

Ambrose & isteri

Rosni & husband

oren tu bila mau diminum mbah....

Hiburkan hati c Najib sebelum pindah

Rahimi & the gang

Edwin & permata hati

Setia menunggu juadah - Lorena & connie

Rose - salah sorang org kuat kelab staf SMKK.

Gani - Orang kuat kelab Keluarga SMK Keningau sdg berucap.

YB. Antakor

Wan & family

Sutania, Doris & Lapani

Apin & lucas - kekenyangan

Mr. Masly Wahip - Pengetua SMK Keningau

Pis Pis Pis kamu jangan nakal...Faradila

Alfian & Permaisuri2nya

cantik tak tudung kami!..Hazlily & Nik

Aku bukanlah suparman - Jafar

orennya tak kurang2 pun..!

Amboi..! bnyknya mangkuk sup utk mbah bertiga ni.

Hasnah & puteri bongsunya

Jemuin with staringnya

PK.HEM Pn.Fanny & husbandnya En. Mike,Pengetua SMK Nabawan II.

Dri kanan :Gani,Nordin (PK.Kokum Baru) & Shafiq

Pengetua menyampaikan cenderahati kepada YDP PIBG.SMKK En. Ahuar Rasam

Dri kiri: Jasim, Dahlan & Mahiri

cool je miss sorang ni - Ainah

PK.Ptg Ustd.Harun & Pk.1. En.Hadi

Penyanyi undangan - Viviana

Meja VIP sedang menius

Edwin & bodyguard

Connie yg hadir dngn baju bunga2 cinta bersebelahan dgn cik.Doreen

Nuraini & Faradila

Ayunye...mcm model sunsilk pla - Noraisah

Susilawati "Contohi Hajah sangup eskap kursus semata mata komitmen kpd skolah"

Dpn: Hanisih & Norhayati yg ngam2 abis sudah kontraknya d SMKK

Model iklan tudung ke diaorg ni..

Lorena & puteri bongsunya

Besarnya kotak Ambrose dapat.

Lucas dpt hadiah Selamat Pengantin Baru

Pengetua SMK Nabawan II En.Mike sdg menyampaikan hadiah kpd Wan Shukor

Ustazah Hamimah & Asiah

selamat tinggal wahai gang karasku Wendy - Francisca

Waduh! mak datin kita duaorang ni,...berkilauan yu..ikut temalah katakan.
( Dgku Fatimah & Fautika )

Jalina & Noorchaya

Felesia & Noraisah

Steady ko.. Arif with sumandak Perkasa Hotel

Nasi tak sampai lgi ke..

Frenysia & Ainah

YDP. PIBG SMK Keningau En. Ahuar rasam menyampaikan hadiah kpd Pn.Martina

Selamat tinggal Keningau.....Najib

Senyum simpul je YB.Jasim ni..ade projek baru ke datuk!